Choď na obsah Choď na menu
 


Biografia

Rodným menom Destiny Hope Cyrus sa narodila 23.novembra 1992 v znamení strelca. Je dcérou známeho country speváka Billy Ray Cyrus a Tish Finley Cyrus. Vyrastala v meste Frankline v Tenesee so svojimi rodičmi a súrodencami - Christoper Cody, Trace, Braison, Brandi a Noah. Miley viedla úplne normálny život s rodinou, chodila na strednú školu Heritage Middle School kde bola roztlieskavačkou. Jej kariéra sa začala v roku 2003 keď si spolu s otcom zahrala v seriáli Doc. Neskôr dostala ponuku na rolu vo filme Big Fish. Tiež si zahrala v mnohých reklamách. Jej najväčším úspechom bola rola v seriáli Hannah Montana kde hrala Miley Stewartovú s tajnou identitou superhviezdy.

Zdroj: www.disney-star.estranky.sk

 

 

Filmografia

2010- The Last Song, rola: Veronica "Ronnie" Miller

2009- Hannah Montana: The Movie, rola: Miley Stewart/Hannah Montana

2009- The Suite Life on Deck (1 epizóda), rola: Hannah Montana

2009- SuperRihno (dabing), rola: Penny

2008- Bolt (dabing), rola: Penny

2007- High School Musical 2, rola: Girl at Pool

2007- The Suite Life of Zack and Cody (1 epizóda), rola: Hannah Montana

2006-2009- Hannah Montana, rola: Miley Stewart/ Hannah Montana

 

Diskografia

 Miley má veľa CD+ soundtrackov tak som tu dala len najnovšie CD.

 

Obrázok

 

01. Kicking And Screaming  
02. Party In The U.S.A. 
03. When I Look At You   
04. The Time Of Our Lives
05. Talk Is Cheap 
06. Obsessed 
07. Before The Storm