Choď na obsah Choď na menu
 


Biografia

Demetria Devonne Lovato sa narodila 20.8.1992 v Dallas,Texas. Venuje sa herectvu, speváctvu a je aj textárka. Je dcérou Patricka a Diany Lovato. Má dve sestry - Dallas a Madison. Tato americká herečka sa po prvý krát objavila v televízii v seriále "Barney and Friends" ako Angela. Tu sa zoznámila aj so svojou najlepšou kamarátkou Selenou Gomez. Baví ju hra na piáno a gitaru. Další seriál v ktorom účinkovala v roku 2006 je seriál Prison Break. Potom nasledoval seriál As The Bell Rings a Just Jordan. Najviac ju preslávil film Camp Rock, kde si zahrala hlavnú postavu Mitchie Torres. Hrala tam spolu so skupinou Jonas Brothers. Disney ju potom prijalo aj do seriálov Princess Protection Program a Sonny with a Chance. 23.09. vyšlo jej prvé album Don´t Forget na ktorom sa podielali aj Jonas Brothers. Prví štartovací song má názov Get Back.

Zdroj: www.disney-star.estranky.sk

 

 

 

Filmografia

2010- Camp Rock: The Final Jam, rola: Mitchie Torrest

2009- Sonny With a Chance, rola: Sonny Munroe

2009- Princess Protection Program, rola: Rosalinda/ Rosie Gonzales

2008- Camp Rock, rola: Mitchie Torrest

2007- All The Bell Rings (8 epizód), rola: Charlotte

2006- Preason Breake (1 epizóda), rola: Danielle Curtin

2002- Barney and Friends, rola: Angela

Zdroj: www.disneyworld.estranky.sk